Billigere fraktavtale med adminpanel.no og Profrakt

Alle nettbutikker ønsker seg så rimelige fraktavtaler som overhodet mulig. Det betyr enkelt og greit en bedre bunnlinje og enda bedre marginer som igjen kan brukes i kampen om vekst og markedsandeler. Tradisjonelt sett har gode fraktavtaler vært forbeholdt de med høyt volum og tilsvarende omsetning. Men nå har absolutt alle muligheten til bedre priser ved å ta del i adminpanel.no sine stordriftsfordeler.
Med over 20 års fartstid innen netthandel har adminpanel.no bygget opp anerkjente merkenavn og nettbutikker med høy omsetning. Dette har medført gode kundeforhold med transportører, hvor man har oppnådd stordriftsfordeler i form av gunstige fraktbetingelser. Adminpanel.no ønsker å jobbe med norske nettbutikker som kan dra nytte av denne erfaringen og kompetansen, samtidig som man sammen kan oppnå enda større fordeler. Å redusere fraktkostnadene er et enkelt første steg, mens det også velvillig deles erfaringer rundt generelle vekststrategier, optimalisering av lager og logistikk, handel på tvers av landegrenser og andre nyttige ting relatert til netthandel.Ta det første steget mot rimeligere frakt og bedre vekstmuligheter. Kontakt adminpanel.no i dag for å finne ut hvordan de kan hjelpe deg med å forbedre fraktavtalene for din nettbutikk
Ta kontakt

Så enkelt er det å komme i gang

Så enkelt er det å komme i gang med adminpanel.no Vi ønsker å understreke at du fortsatt vil forholde deg til transportøren og deres vilkår når du samarbeider med adminpanel.no.

Vi tar oss av administrasjonen og inngår den overordnede avtalen, og deretter avtaler vi betingelsene med hver enkelt aktør basert på deres behov og volum. Det er utrolig enkelt å starte en fraktavtale gjennom adminpanel.no.